Last week saya balik kampung papa saya...kat pekan nanas...dah lame tak balik..yelah mase cuti sekolah hari tu diorang yang datang umah saya...lagipun papa cuti panjang ckit tu yang balik kampung...sonok..lagik2 kepulangan saya tu memang ditunggu2 oleh kakak2, abang2, makcik2 dan pakcik2 kat kampung..yelah saya kan paling kecik..jadik memang diorang tunggu kalo saya balik kampung ni...diorang memang tak sabar nak peluk cium saya ni..
...mase ni kitorang g jalan2 kat pontian..singgah makan ABC...

..tgk abang encem ni makan ABC..

...tgk mama beriya2 dia sedut....

pastu kitorang g taman mainan..sebab abg ajiq dgn abg ajim ajak papa singgah taman mainan..


mama siap posing lagik...


penat tau saya main2....


saya pandai tau wat peace...papa yang ajar..

malam tu pulak paklong dan maklong wat makan2 kat umah dia..sempena merasmikan dapur baru...besarrrr..

last sekali tuan punyer blog pulak nak interframe....hehehe...

1 comments:

ala2...comel nye alesya...
rajen tol alesya wat blog....
dah mcm tade keje dah....isk2!!

About Me

About Me
nama seperti tertera di blog...umur 1 tahun 5 bulan...ramai cakap saya comel..comel ke saya ni?...sgt peramah dan suka berkawan...

Chatbox

Followers

Labels

Viewing My Blog