Hai kawan2....
Baru2 ni saya balik kampung Johor..
Balik kg sbb Tok Hasim (atuk saudara)saya nak kawen Ahad tu..hehehe
yelah selama ni kan kalo anak2 sedara dia kawen, dia lah paling sibuk..
ni dia kawen kita meriahkan lah majlis dia..
bukan senang tau nak tgk org tua kawen..
selalu mama dan papa bawak g kenduri kawen org2 muda je..

oh ye..kebetulan hari Sabtu (5jun)tu Pak Lang saya ade autoshow volkswagen dia..
Diorang wat kat Sutera Mall, JB..dah alang2 balik Johor, kitorang pun g lah tgk...
Tapi malam nak balik Johor tu mmg kami konvoi dgn club Pak Lang...
Diorang sume naik keta antik..kami je naik keta moden..
Dah le mase otw balik kampung tu, papa tertinggal lak road tax kete kitorang...
road tax tu mati tarikh hari tu jugak...papa teringat bile dah sampai seremban..
dah le jammed kena patah balik pulak..nak redah takde road tax takut pulak..
kami pun nak tak nak patah balik lah ke kajang..tu lah papa...
sblm tu mama dah tanyer pasal road tax tu..pastu papa wat2 tipu mama..
kan dah tertinggal...hehehe....okey kita layan gamba saya pegi The Bugfest

 mase ni saya tertido..ngantuk...dah lah ujan...best lak tdo...
 ramai gilerr orang...
ni lah kete pak lang saya...comey tak..
kete kodok yayang (pak lang)...
peace...

comey tak kete ni...siap parking tu...
nangis sbb mama marah...macam biaselah saya..ngadu kat papa...waaaaaaaa....
hehehe..papa pandai pujuk...siap gelak2 lagik...saya kan anak kesayangan papa...
mama belikan saya sepit rambut VW dari kawan Pak Lang..cantik tak saya pakai...
sian combi ni tenggelam...lame gak diorang duk tolak2..yelah beratkan...
Dimanakah saya?

 siap jual2 kat dalam combi...
saya suke sgt tgk combi ni..saya rase cam nak masuk je..yelah siap de dapur lagik...main masak2 best ni..
 saya dan along.....
cute sgt kete ni..siap de gigi lagik...hehehe
 mase ni dah nak balik dan saya pun dah tak larat nak jalan...hehehe..

ok kawan2..nanti kita sambung next entry pulak ye..entry Tok Hasim kawen lak...tungguuuu









0 comments:

About Me

About Me
nama seperti tertera di blog...umur 1 tahun 5 bulan...ramai cakap saya comel..comel ke saya ni?...sgt peramah dan suka berkawan...

Chatbox

Followers

Labels

Viewing My Blog