Hai kawan2…
Lame lah saya tak update…sgt bz lah akhir2 ni…
Kawan2…26 mei lepas  hari jadi saya yang ke dua tahun…
Tahun ni saya taklah potong kek…saya pn bukannye suke sgt kek...
Mama dan papa belanja saya makan kat pizza hut..
Saya kan suke mushroom soup dgn lasagna…sgt sedappppp….
Takde gamba lah nak tunjuk..sbb mase ni hujan…malas nak bawak kamera….
Weekend pulak papa dan mama belanja makan ais krim kat baskin robbin ….
Huhuhuhu..sedappp..saya kan suke ais krim..
mula2 sy ingat diorang nak belanje ais krim kat 7E je..
rupenyer bawak saya g baskin robbin….
Saya ni badan je kecik tapi kuat makan….

OK cerita pasal birthday saya, tak sangka usia sy dah 2 tahun..rase cam baby2 je..
Hehehehe..saya dah besar ye…
Saya sekarang dah mula pandai cakap ckit2…
Ape mama dan papa cakap, saya ikut..lame2 saya leh la cakap…
Tapi taklah betul sgt saya cakap..bahasa saya tunggang terbalik jugak..hehehee.
biaselah budak kecik macam sya ni….
dari segi fizikal Dr cakap sy tinggi jugaklah..cume badan sy kecik je..
rambut pn panjang ckit..tapikan kawan2 gigi sy tak full lagi lah..hehehehe..
tapi saya sgt ramah dgn sesiape..
oklah kawan2 kita layan gamba dulu...

makan ais krim kat BR


budak kecik yg suke ais krim

konon posing lah tu..


saya nak wat peace...tu lah peace saya..

 
tgk saya makan...comottt

saya pandai makan sendiri tau

masing2 ternganga mulut..muke terkejut...

bile sedap sy akan buat macam ni..bestttt

mase ni saya, mama dan papa pakai baju purple..

ni gamba keesokkan harinya..tapi nak masukkan jugak..hehehehe

mama dan saya...

k lah kengkawan..ni dah tgh malam tau..saya nak tdo dululah..pagi2 esok nak g umah mak ngah...kene g awal..sbb mama nak kene g shah alam...

0 comments:

About Me

About Me
nama seperti tertera di blog...umur 1 tahun 5 bulan...ramai cakap saya comel..comel ke saya ni?...sgt peramah dan suka berkawan...

Chatbox

Followers

Labels

Viewing My Blog